Od početka lipnja Rudolfa Štefana, vlasnika i chefa Pelegrinija, već 13. godinu zaredom ponovno možete pronaći u konobi, gdje za istim pasom kreira i finišira svako pojedino jelo prije nego što izađe pred goste.

Pelegrini je tijekom godina postao brend prepoznatljiv po brojnim suradnjama s hrvatskim proizvođačima, na čijim proizvodima grade svoju kulinarsku viziju, dok je Štefanova strast i volja rezultirala trijumfima konobe, ali i pokretanjem najznačajnijih gastronomskih projekata u Hrvatskoj kao što su Chefs’ Stage, internacionalni kongres gastronomije i ugostiteljstva te zaklada Budi Foodie, koja školuje mlade talente u ugostiteljstvu na najprestižnijim svjetskim gastronomskim akademijama.

"Sretan sam što s vama mogu podijeliti dobru vijest o ponovnom otvaranju konobe Pelegrini. Vrijeme karantene iskoristili smo za kreiranje novih jela i koncepata, prilagođavajući se novonastalim okolnostima. Pelegrini ostaje ono što je oduvijek i bio – mediteranski fine dinning restoran čija se filozofija bazira na bogatom gastronomskom nasljeđu ovoga kraja i najsvježijim lokalnim sezonskim namirnicama malih proizvođača. S ponosom mogu reći da je Pelegrini danas puno više od samog restorana. Uskoro pripremamo još noviteta, a dotad vas sve s veseljem pozivam u Šibenik!" izjavio je chef Rudi Štefan.

Konoba Pelegrini ima novo radno vrijeme. Od 3. lipnja do 1. rujna 2020. otvoreni su isključivo za servis večere s početkom od 18 sati. Rezervacije primaju putem svojeg weba.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju