Nakon prvog izdanja Food Truck Festivala koji je oduševio Riječanke i Riječane, u kolovozu se ovaj street food koncept vraća u grad koji teče! Na oduševljenje svih gurmana i pobornika dobre zabave, food truckovi će se od 13. kolovoza ponovno parkirati u Nugentov park ispred Trsatske gradine, a posjetitelji će ponovno moći uživati u raznovrsnim gastro delicijama sve do 5. rujna.

Prvo izdanje Food Truck Festivala obilovalo je programom te brojnim zanimljivim sadržajima za sve uzraste, a organizatori su poručili kako su ovoga puta pripremili još dodatnih sadržaja. Osim raznovrsne gastro ponude koja će se razlikovati od one prethodne, na drugom izdanju festivala priključit će se i novi food truckovi koji dolaze iz Slovenije i Istre.

Očekivanja od slovenskog D'burgera su velika jer su jedni od najpriznatijih truckera, dok će Istrijani proširiti dosadašnju ponudu festivala i predstaviti se s poznatim burgerom od hobotnice. U pripremi su i brojne glazbene poslastice, gostovanja poznatih chefova te zabava za najmlađe u popularnom Kids corneru. Drugo izdanje Food Truck Festivala započinje koncertnim nastupom legendarnog Šajete, a dan nakon uslijedit će gostovanje renomiranog Hiltonovog chefa Denija Srdoča.

Jedinstveni ambijent začinjen odličnom atmosferom zasigurno će ponovo biti omiljena lokacija za ležeran ljetni provod u kojoj će moći uživati sve generacije.

”Brojne pozitivne kritike na prvo izdanje festivala zaista su nas ugodno iznenadile. Iako se radilo o tek prvom izdanju festivala on je u vrlo kratkom roku stvorio prepoznatljivost i naviku dolazaka Riječana, ali i brojnih turista. Zahvaljujemo se svim truckerima te partnerima i veselimo se početku novog izdanja festivala” - poručili su organizatori.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju