Grad Krk i ove će sezone ugostiti Food Truck Festival, koji će se dokotrljati na krčki ribarski mul i ondje ostati sedam dana - od 19. do 25. lipnja. 

Posjetitelji će na Food Truck Festivalu birati između pet različitih menija na pet food truckova, a predstavit će se Grill corner by Mate Janković, Capra Istrian Street Food, Cucina 100 gusti, Picnic Mingle & Fun i Sweet House Di Mare. Osvježenje od ljetnih vrućina bit će moguće na Martini Fiero trucku te na dva punkta s raznovrsnom ponudom pića.

"Već neko vrijeme ekipa Food Truck Festivala veselo kotrlja našom obalom, a s gastro karavanom posjetio sam različite gradove pa mi je drago što će ove godine naše odredište biti grad Krk. Na našem food trucku pripremat ćemo nekoliko originalnih jela kao što su Spicy pork, Chicken ciabatta, Classic burger, Kebab brioche, a u ponudi će biti i krumpirići s pulled porkom i mladim lukom. Vidimo se na Krku!", poručuje chef Mate janković.  

Ove godine na festivalu će se koristiti isključivo eco friendly festivalske čaše kako se ne bi stvarao otpad od plastike čime organizatori žele doprinijeti inicijativi da Krk postane prvi Zero Waste otok.

Na samom otvaranju festivala gostovat će ovogodišnja pobjednica MasterChefa Maja Šabić sa svojim autorskim jelom, a svakoga dana odvijat će se i glazbeni program počevši s nastupom The Dudes dua u ponedjeljak i L'amoura u utorak. Festivalski gastro tjedan uklopit će se u popularni Krk Music Fest. 

Na trajektnoj liniji 401: Četiri otočna draguljčića na kojima mir remeti jedino zvuk natikača Otoci na trajektnoj liniji 401 - 8 Otoci na trajektnoj liniji 401 - 7 Otoci na trajektnoj liniji 401 - 6 +4 Otoci na trajektnoj liniji 401 - 5

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju