Petak, subotu i nedjelju rezervirajte za ovaj gradić nedaleko Zagreba jer očekuje vas prava mala revolucija u svijetu vikend zabave. Na čak 50 tisuća kvadratnih metara, na velikoj livadi u podnožju Crkve Presvetog Trojstva, moći ćete uživati u dječjem gradu, velikoj seljačkoj tržnici, izložbi starih automobila, pogledati kako izgleda automobil Nevera, uživati u lunaparku i balonima na vrući zrak, kušati brojne delicije u sklopu gastro radionica i akademije te posjetiti grad napuhanaca.

Petak je rezerviran za veliki vatromet te koncert popularnog Jole i Ljubavnika, a potom kreće vikend s najviše sadržaja koji ste mogli zateći na nekom događanju.

U subotu će vas zabavljati i nastup Tribute Elvis Presley, a u sklopu dječjeg grada moći ćete pogledati predstavu Kerekeš teatra – Krtice. Naravno, sve to bit će začinjeno dobrom hranom jer u subotu se kuha tradicionalni ričet sa suhim mesom koji će se podijeliti u čak 500 besplatnih porcija.

U sklopu Domenica Festa imat ćete priliku vidjeti i kako više paziti na svoje zdravlje. Bit će ovo mjesto gdje se možete educirati, a osim toga stiže nam i ekipa „Biciklom do zdravlja“ koja će na dva kotača stići iz Zagreba.

Domenica Fest - 1 Domenica Fest - 1 (Foto: PR)

Večer je rezervirana za Željka Bebeka i Tribute bend Kad bih bio Bijelo dugme, a sve to uz brojne izlagače koji nude mogućnost da se dobro najedete i osvježite.

Nedjelja će dodatno biti obogaćena animacijama za djecu te dječjim predstavama i radionicama, a predvečer posjetitelje očekuju i Stand up comedy show koji će vas nasmijati do suza. Za kraj večeri pripremljena je prava glazbena poslastica – Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković imaju namjeru napraviti zabavu za pamćenje.

Uz sjajan sadržaj i bogatu gastro ponudu, svakako treba napomenuti da vas na seljačkoj tržnici čeka više od 40 izlagača pa je ovo i sjajna prilika da si ugrabite domaće i zdrave proizvode koji stižu iz cijele Lijepe Naše.

Parking se nalazi tik do lokacije, a po gradu je i još nekoliko parking mjesta gdje možete ostaviti svoje vozilo i uživati u veselom vikendu.

Događaj su prepoznali i Grad Sveta Nedelja, TZ Sveta Nedjelja te gradsko poduzeće Svenkom, koji su dali potporu projektu u nadi da će ovaj grad ubuduće biti zacrtan kao grad dobre zabave.

Ulaznice za koncerte možete kupiti na ulazu u veliki šator ili putem sustava ulaznice.hr

Više informacija potražite na stranicama festivala. 

Gradovi i mjesta u Hrvatskoj koja su najviše oduševila turiste Istra Zagreb, Gornji grad - 4 Nacionalni park Plitvička jezera +2 Nacionalni park Krka

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju