Nakon garaže Tuškanac i predivnih Krešićevih livada usred šume na Tuškancu, festival Beats & Bites seli se na novu atraktivnu lokaciju u samom centru grada – nedavno otvorenu pješačku zonu u Staroj Vlaškoj.

Od 8. do 17. lipnja 2023. tako će centar grada zaplesati u ritmovima DJ-a, a svi će posjetitelji moći uživati u brojnim street food specijalitetima te sudjelovati u brojnim aktivnostima za mlade poput kvizova, beer pong ili bela turnira te biti dio tematskih glazbenih večeri.

Na ovom izdanju Beats&Bitesa moći će se probati neke od najfinijih burgera, koktela, ribljih street food specijaliteta, pilećih krilaca, proljetnih rolica, cicchetta, ali se i zasladiti s najfinijim domaćim palačinkama te krafnama.

Na festivalu će se predstaviti Bit burger s raznim verzijama burgera – uključujući i vegansku opciju. Kućica Shank ponudit će pileće krilce, stripse i druge male zalogaje. Po prvi puta će se predstaviti i Tunaholic restoran koji ima restorane u Rovinju, Trogiru, Zagrebu te Beogradu, kao i kućica Kužina koja će u svojoj ponudi, između ostalog, imati i pulled pork sendvič i mazalice.

Beats&Bites festival - 6 Beats&Bites festival - 6 (Foto: PR)

Za ponudu slatkog na festivalu bit će zaslužne Palačinke.hr i Crofna koja će nam predstaviti vrlo interesantne krafne s raznim punjenjima poput Kinder Buena, Nutelle i slično.

Cicchetti su tapas bar koji će se također premijerno pojaviti u festivalskoj verziji, u suradnji s kućicom Tipsy koja već tradicionalno posjetitelje osvježava odličnim koktelima zanimljivih naziva i sastojaka. Za osvježiti žedna nepca, zaslužna će biti i Mangosta s veoma bogatom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih koktela i pića.

Radno vrijeme festivala je od 16-23 sata preko tjedna, petkom i subotom do ponoći. Subotom i nedjeljom festival započinje od podneva.

Pizze na testu: Otkrivamo što sve vrijedi probati na Pizza Festivalu u Zagrebu Pizza festival Zagreb - 18 Pizza festival Zagreb - 5 Pizza festival Zagreb - 10 +14 Pizza festival Zagreb - 11

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju