Dobra zabava na Fuliranju nastavlja se i na Badnjak, kada sve željne dobre zabave i ukusnog blagdanskog ručka očekuju brojne gastro delicije i odlična glazba.



Tomićeva ulica
na Badnjak postaje veliki, dekadentni blagdanski stol na kojem će se nuditi kamenice, 4 vrste bakalara, maneštra od slanutka, paštete, šampanjci i mnoge druge blagdanske delicije.

U Chef Houseu nastupaju Gaga i Škuf (Tomislav Škunca i Dragan Dragojlović) koji pripremaju Gravadlax sendvič od lososa i Gulaš od junetine.

U Njam njam kućici bivši Master Chef Marko Matei priprema bakalar na žlicu i paštetu.

Vrata Kornata i chef Zoran Jajac Bizon dočekat će gastro avanturiste pripremajući Bakalar s grahoricama i Murtersku juhu od sipe. Za glazbu je zadužen DJ Bronco, koji će od 10 do 17 sati, presjekom starih božićnih ritmova prodrmati posjetitelje, a navečer nastupaju legenda 101-ice Slavin Balen i DJ Xed.



Već u 11 sati plesni podij u Kurelčevoj ulici otvara Duran Duran Duran, koji nastupa do 14 sati nakon kojega na scenu stupa osnivač Garden Festivala i legenda UB 40, Nick Colgan. Popodne i večer su rezervirani za kroatiziranog francuza Williama Collinsa i DJ Junca.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju