Izgleda je da je skoro sve zanimalo kako savršeno ispeći kestene u pećnici. Jednostavan način pripreme vrućih i slasnih kestena dobro je sačuvati u vlastitoj kuharici za iduću sezonu ovih plodova jeseni koje jedva čekamo opet na meniju.

Još jedan klasik za vlastitu kuharicu je recept za hrskavi krumpir zbog kojeg ćete zaboraviti na mesno pečenje. Odličan prilog uz svaki komad mesa oduševit će i najzahtjevnije nepce.

Kombinacija tjestenine, sira i špeka osvojila vas je na prvu pa ako se želite podsjetiti ovog jednostavnog recepta kliknite na link za makarone sa sirom i špekom nakon kojih ćete oblizati tanjur.

Ako želite zamijeniti meso za ručak, imamo idealan recept za vas. Pohani šampinjoni otkrit će vam nove okuse i teksture zbog kojih ćete se često vraćati ovom jelu. 

Jedan od kreativnijih recepata za doručak kojeg moraju probati svi gurmani. Pohana hrskava jaja doručak su kakav sigurno niste još pojeli pa krenite redom, od doručka preko glavnog jela i priloga do najmirisnijih zalogaja u obliku pećenih kestena i uživajte kao i prošle godine. 


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju