Nadomak Postira, u malenom ekoetnoselu Dol smjestila se obiteljska kamena kućica s pogledom na more, no ako poželite kupati se možete i u bazenu. Prostrana Vila Matulić dovoljno je velika za šest osoba.

Osim bazena u kojem se možete brčkati cijeli dan, u okolici su uređene staze za pješačenje, a na raspolaganju su i dva bicikla kojima možete istražiti obližnje biciklističke putove. Ljubitelji konja mogu se okušati u jahanju. Kvaliteta kamene vile ocijenjena je s 4 zvjezdice, pa je ponuda za 4 dana i 3 noćenja, za 6 ljudi, zaista isplativa.

> Skrivena pustinja na Braču do koje mogu doći samo najuporniji

Odlučite li se pak za odmor s ekipom, razmislite o Villi Niki u mjestu Škrip. Dostupni su povoljni termini u rujnu, što je idealno vrijeme jer je još toplo, a nema gužvi. U toj će se vili moći smjestiti sedmero na 8 dana i 7 noćenja. Vila je također opremljena bazenom.

Dok se nama to čini sasvim dovoljno za dobar provod, za one koji žele više, tu je također mogućnost istraživanja otoka; bilo pješačenjem ili biciklom. Ponuda za ovaj simpatični, kvalitetno opremljeni i komforan smještaj je povoljna, ali se i mijenja s obzirom na termin. Više o tome pogledajte ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju