Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
Dnevnik.hr
Vijesti
Sport
Showbizz
Lifestyle
Tech
Zdravlje
Zabava
Teen
Tv
#neOKOLIŠaj
Punkuferova izložba u Bunt baru: Dođite na otvorenje i otkrijte kako male promjene zajedno čine razliku
Otvorenje vas čeka 24. ožujka u 19 sati, a osim umjetničkih djela čeka vas i razgovor s umjetnicama, koji će voditi Tina Petković.
NASTAVI ČITATI
Ljetovalište duhova
Ulaz se kažnjava: Mediteranski raj koji je propao u 24 sata
Pokrovitelj Vegeta
Drugi stil, isti feel: Četiri strašno dobra jela s dodatkom koji uvijek spašava
pizza4events
Umjesto pizze naručite cijelu pizzeriju: Izvrsne napoletane kojima možete nahraniti cijelo društvo
Tjedni jelovnik
Bez puno suđa: 7 finih jela za svaki dan ovoga tjedna za manje od 10 eura
Festival svjetla 2025.
Dobra tradicija, odlična atmosfera: Zagreb dočekuje proljeće uz čarobne svjetlosne instalacije i performanse
Novi propisi u avionima
Ne možete u ručnu prtljagu staviti prijenosni punjač za mobitel, a evo i zašto
Svojeglava pruga
Istarski Sibir: Pijana atrakcija mračne prošlosti koja je danas idealna za izlet
Po kolosijeku koji se nakrivio zbog urušavanja terena danas lunjaju psi, lovci na skrivene atrakcije...
Lika na tanjuru
Selo kraj Otočca u koje svi dolaze radi kristalno čiste rijeke i neke od najboljih pizza u Hrvatskoj
Tražite li mjesto za resetiranje na početne postavke, krenite prema Sincu i dopustite neka vas očara kristalno čista Gacka, a zatim i pizza sa sastojcima iz ličke smočnice, poput base, čvaraka, janjetine...
Dosta im je gužve!
Otok na Mediteranu koji želi spriječiti dolazak turista, evo što su napravili
Jednostavno
Samo ga trebate ohladiti: Recept za raskošan troslojni kolač koji se ne peče
Robert Dacešin
"Istražio sam najčudniji grad Europe": Pogledajte video koji nosi važnu poruku o miru
Health'n'Joy
Posveta domaćoj kuhinji i hrvatskim sastojcima: Bistro na Vrbanima u kojem se od jutra gušta u finim jelima
Za putnike
"Najjeftiniji grad na svijetu" u kojem pivo košta 1,4 eura, a temperature u ožujku iznose 28 Celzijevih stupnjeva
Skriveni biser
Stvarno dobar gablec: Bistro Točkica u kojem se fina domaća hrana jede u ljupkom ambijentu
Muzikalni praljudi
Najstariji instrument na svijetu: Velika tajna koju je čuvala špilja Divje babe
Slasno
Pileći gulaš s pivom: Recept savršen za Dan svetog Patrika
Za Dana sv. Patrika donosimo vam zabavnu amerikaniziranu inačicu irskog gulaša s pilećim zabatkom i pivom koja će oduševiti sva punoljetna nepca.
NASTAVI ČITATI
Pješice po svijetu
Nisu rezervirana za vjernike: 3 hodočašća koja mijenjaju život i vraćaju na početne postavke
Zeleno i zdravo
Lazanje sa sirom i špinatom: Kombinacija s kojom ne možete pogriješiti
U CeKaTe-u
Svjetski putnici druge vrste: Predavanje Davora Ćikovića "{th}free little birds"
Prati nas na Instagramu!
Želiš li prvi saznati za povoljne aviokarte
Pripremi putovnicu i prijavi se na naš newsletter jer uskoro polijećemo ;)
Prijava
Please
don't
insert text in the box below!