Jednom je jedan veliki glavni urednik mudro rekao - "Moja će se prva kuharica zvati: Uzmite dvije glavice luka...". Alium cepa je doista sjajna biljka, koja se toliko udomaćila na ovim prostorima da je gotovo nemoguće zamisliti tjedan, pa čak i dan - bez da je upotrijebimo.

No, ako blendamo luk, otići će previše u kašu, ako rabimo poluautomatsku sjeckalicu (ono kad nabijate dlanom), komadi neće biti jednake veličine... Pa se uglavnom služimo - nožem i rukama.

Neki su u tome vještiji, neki ne, neki sporiji, drugi brži... Ali ono što radi ovaj anonimni Indijac - svakako vrijedi pogledati. Kakav brzanac, ovo je divno! Mi smo upravo naučili jedan trik, nadamo se da ćete i vi!

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara