Prepustite se čarobnom blagdanskom ugođaju i trenucima potpunog uživanja uz senzualne mjehuriće i neodoljive provansalske poslastice koje za ovu prigodu zajedno pripremaju chef, Ana Grgić, prva dama Esplanadine kuhinje i cijenjeni francuski chef, Xavier Mathieu, nositelj Michelinove zvjezdice i predstavnik poznatog Le Phébus & SPA Carita u francuskoj Provansi. N
Nazdravite blagdanima uz sljedove primamljivih gastronomskih delicija i pomno odabranu selekciju vrhunskih francuskih šampanjaca Veuve Clicquot i Ruinart.
Doživite jedinstvenu pjenušavu gozbu za pamćenje, srijeda 2. prosinca u 20 sati, restoran Zinfandel's.
Cijena gala večere iznosi 885 kn po osobi te uključuje dobrodošlicu uz šampanjce i male zalogaje, gala večeru od četiri slijeda jela, konzumaciju odabranih šampanjaca, vode, kave i čaja uz razgovor i upoznavanje sa chefovima.