Čips od tikvica

U trendu Kviz općeg znanja - 3 15 friških Kviz općeg znanja: Za sve željne novih izazova i svježih pitanja Savijača od tikvica/Ilustracija Ljetna bučnica Savršena! Recept za savijaču od tikvica i sira s gotovim korama Pašta fažol Sa sastojcima iz špajze Pašta fažol: Recept za legendarno talijansko jelo koje se radi "ni od čega"


Sastojci:

¼ šalice krušnih mrvica

¼ šalice naribanog parmezana

¼ žličice soli


¼ žličice češnjaka u prahu, ili sitno nasjeckanog

Prstohvat papra

2 žlice nemasnog mlijeka

2 tikvice


Priprema:

1. Za početak, zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva.

2. Prvih pet sastojaka pomiješajte. Natočite mlijeko u plitku posudu. Narežite tikvice, umočite ih u mlijeko i zatim umiješajte u smjesu koju ste prethodno napravili.

3. Tikvice složite na papir za pečenje, pecite pola sata ili dok ne porumene i postanu hrskave.

Dobar tek!

Ako tražite inspiraciju za ljetni umak za čips, isprobajte ovu osvježavajuću kombinaciju