S Adventom u Zagrebu započelo je i Fuliranje. Zagrebačko adventsko Fuliranje odnosno 'najbolji adventski provod u srcu Europe' kako ga opisuju inozemni mediji ove sezone dobilo je uz već tradicionalnu lokaciju u Tomićevoj i svoje pojačanje. Naime, ovoga Adventa Zagrepčani i gosti fuliraju se na novoj zabavnoj lokaciji, u Kurelčevoj ulici.

Uz novu lokaciju novost je i novi koncept Fuliranja. Zahvaljujući Fuliranju ovoga Adventa bit će nam dovoljno  svega 40 dana da otputujemo oko svijeta čime ćemo nadmašiti i 80 dana slavnog Vernovog pustolova Phileasa Fogga i njegovog partnera Passepartouta. Naime, 40 dana bit će nam dovoljno da obiđemo 14 gradova i upoznamo 14 različitih kultura.



Prvog adventskog vikenda uz predzagrijavanje za službeno otvorenja Fuliranja, upoznali smo Kubu! Sljedeća stanica našeg 40 dnevnog putovanja je Moskva. Upravo je ovom carskom gradu poznatom po zlatnim kupolama, hladnoj zimi, krznenim šubarama i okrepljujućoj ali varljivoj vodki pripala čast da u četvrtak 3.prosinca u 19:00 sati službeno otvori ovosezonsko Fuliranje.

Iskoristite najbolje od Adventa i bez odlaska iz Zagreba upoznajte cijeli svijet jer Fuliranje - najbolja adventska zabava u centru Europe počinje!



Ovog vas četvrtka vodimo u grad udaljen od Zagreba 1865.81 kilometara, poznat po zlatnim kupolama, hladnoj zimi, krznenim šubarama, fascinantno oslikanim metro postajama, toplom boršču i okrepljujućoj vodki. 4 dana svi Fuliranti će moći degustirati ruske delicije poput pelmenija (ruska tjestenina punjena junetinom), ruskog sendviča s lungićem i kiselim kupusom, zefira (čokoladni desert s jabukom), tople bijele čokolade s votkom... I naravno, najboljim ruskim votkama!


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju