Ovih blagdana se fuliramo na Oleander terasi hotela Esplanade koja će poslužiti kao prijestolnica fine hrane, pića i odlične zabave od 2. do 31.12.2021. Najpopularnije adventsko događanje ponovno donosi brojne ukusne zanimljivosti i iznenađenja koje možete do mile volje iskušavati u 12 ugostiteljskih kućica.

Vrsna chefica Ana Grgić Tomić iz hotela Esplanade pripremila je za Fuliranje glasovite, ručno rađene zapečene Esplanadine štrukle (35 kuna) pa ako ih još uvijek niste probali, sada je sjajna prilika. Naći će se tu i neke nove primamljive poslastice poput vrućih kroketa od pršuta i paškog sira (55 kuna), svježeg peciva s junećim obrazima gustim umakom od porta, hrskavim lukom i čičokama (65 kuna).

Za blagdanski štimung zamirisat će i adventski bakalar na crveno i bijelo (75 kuna) te topli prhki quiche lorraine s dimljenom pancetom i ljutikom (45 kuna).

Esplanadin tradicionalni božićni kolač sa sušenim voćem, začinima i čokoladom, ne samo da je ukusan, nego i „ukrasan“ u stiliziranoj poklon-kutiji što ga čini baš lijepim znakom pažnje ili blagdanskim darom. A raskošno čokoladni kesten pire (35 kuna) ili šnenokle s umakom od vanilije i šumskog voća također su i više nego dobri razlozi da krenete prema Esplanadi. 

Ponuda pića uključuje tople napitke poput toplog džina s đumbirom, kuhanog porta s ružmarinom i lovorom, punča te kuhanog vina s klinčićima, cimetom, zvjezdastim anisom i korom od naranče za pravi božićni ugođaj na otvorenome.

Tko voli vino u Esplanadinoj kućici se može osjećati kao doma i zaviriti na popis ponuđenih vina i pjenušaca: domaća i vrhunska francuska vina te prepoznatljive etikete slasnih mjeurića idealni su za zdravicu Novoj i boljoj 2022. godini. 

Fuliranje u novom ruhu i na novoj lokaciji: Uživajte u omiljnoj zabavi na terasi hotela Esplanade Fuliranje - 3 Fuliranje - 5 Fuliranje - 1 +5 SOI

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju