Ljeto se bliži kraju, a ako želite iskoristiti zadnje dane kolovoza za odmor i guštanje u prirodi, ove nedjelje zaputite se u malo mjesto nedaleko Petrinje, Hrvatski Čuntić, udaljen 50 kilometara od Zagreba.

Ovdje se održava manifestacija Zrin.G.Reen od izlaska do zalaska sunca. Bogat i raznolik program očekuje sve koji se u nedjelju zapute u Hrvatski Čuntić. Ako želite samo malo odmoriti uz piknik na polju, to je u redu, a ste željni nekih aktivnosti na otvorenome, ovdje ćete doći na svoje.

Od 9 do 13 sati obilaze se kule i gradovi Zrinske gore. Cijeli dan možete sudjelovati u paintballu, a od 14 sati kreće i program Alka bike, gdje ćete rupicu na alki morati pogoditi dok vozite bicikl.

Na Zrin.G.Reenu predstavit će se brojne sportske udruge u čijim aktivnostima ćete moći sudjelovati, od karatea, nogometa, stolnog tenisa, trčanja, gađanja lukom i strijelom, streličarstva, zumbe i drugo.

Očekuju vas i gastro domaći specijaliteti, Vinska priča Moslavine, a detaljnije o programu pogledajte ovdje, a u online letku je i karta kako doći do Hrvatskog Čutnića.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju