Zimski festival palačinki otvara se sutra, 17. prosinca, u podne u Kongresnom centru Hotela Dubrovnik, a traje sve do 30. prosinca. Na 500 kvadrata prostora svoje slastice izložit će Choco cafe, Hrvatske divote, Poffertjes, Retro palačinkarnica, Bonita, Butik torti, Bolero čokolada, Kinfa delikatese, Licitar, Etnoraj modni nakit, Udruga Jak kao Jakov, Melli Aromatica, Zagrebački anđeli, Gospel zbor Sunce, DJ Akademija,Vinarija Josić, Franja kava Francesca, Restoran Master grill by Marko.

Poznate zagrebačke palančinkarnice Choco café ponudit će svoje palačinke, kolače, sladoled, tople napitke te vege palačinke bez mlijeka i jaja. Hrvatske divote izložit će domaće namaze i kolače, a nizozemski Poffertjes svojih 7 vrsta preljeva. Za one nostalgične tu je Retro palančinkarnica, s retro palačinkama i milkshakeovima, a za praline od vrhunske čokolade pobrinule su se Bolero čokolade.

Torte, kolače i cake pops u ponudi su slastičarnice Butik torti, a ako vam svi ovi slatkiši otvore apetit, moći ćete isprobati i slane delikatese poput čvaraka, kulena i kobasica u izradi Kroatische Spezialitäten ‘beim Kinfa‘.

Pauzu od degustacija moći ćete iskoristiti za razvijanje svoje kreativnosti na radionici izrade licitarskih srca Licitar, zatim na izradi anđela i ukrasa za udrugu Jak kao Jakov, ali i na radionici izrade modnog nakita Etnoraj Etnoogrlice.

Posjetitelji će moći kupiti i blagdanske poklone Melli Aromatice, u čijoj su ponudi ručno rađeni sapuni, svijeće i slični lijepo upakirani i aranžirani poklončići.

Više informacija provjerite na službenoj stranici. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju