Naš kviz posvećen Survivoru i preživljavanju u divljini preživio je i pri tom skupio najviše bodova: 

FILIP ODABAŠIĆ

U kvizu znanja koji je pripremljen u suradnji s generalnim sponzorom Telemach Hrvatska natjecatelji su imali priliku odgovoriti na 50 pitanja koje je pripremio ''kralj kvizova'', oštroumni Silvije Pleština. Ovoga puta imali smo samo jednog natjecatelja koji je osvojio najveći broj bodova i time osvojio vaučer u vrijednosti od 500 € iskoristiv na ponude portala CrnoJaje.hr. 

''Survive The Quiz'' trajao je 50 dana, a počeo je 25. ožujka 2024. Svaki dan otvaralo se novo pitanje u tri kategorije – lakoj, srednjoj i teškoj. Svako pitanje donosilo je određen broj bodova, koji se zbrajaju te prikazuju na profilu svakog registriranog natjecatelja. Točan broj bodova koje pitanje nosi vidljivo je bilo na ekranu kod svakog postavljenog pitanja.

Pobjednik kviza je natjecatelj koji je po završetku kviza prikupio najviše bodova. A sudjelovanje u kvizu, sudinoci su mogli započeti bilo koji dan pa čak i u posljednjem tjednu.

Survive the Quiz Survive the Quiz (Foto: Getty Images)

U kvizu je najviše pitanja bilo povezano sa Survivorom, a za točne odgovore u kvizu potrebno je široko znanje iz područja preživljavanja u divljini, djelovanja poznatih aktualnih avanturista, tu su i geografska pitanja, ali i pitanja iz opće kulture.

Hvala svima na sudjelovanju, za one koji nisu ovoga puta osvojili nagradu- više sreće iduće godine!

Čestitamo dobitniku!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju