Dobitnici nagrade Survive the Quiz su:

1. Boris Bunčić iz Zagreba 
2. Marija Novosel iz Samobora

Nagrada iznosi ukupno 800 eura na Aircash potrošačkoj kartici, a ovi su je natjecatelji priskrbili igrajući zanimljiv kviz Survive the Quiz u kojem su odgovarali na pitanja vezana za domaću, ali i inozemne inačice popularnog showa Survivor koji se trenutačno prikazuje na Novoj Tv. 

Survive the Quiz Survive the Quiz (Foto: Survivor)

U kvizu znanja koji je pripremljen u suradnji s generalnim sponzorom Telemach Hrvatska natjecatelji su imali priliku odgovoriti na 50 pitanja koje je pripremio ''kralj kvizova'', oštroumni Silvije Pleština.

Silvije Pleština, autor kviza Survive The Quiz Zanimljivosti Omiljeni autor kvizova o najvećoj inspiraciji za pitanja: "Putovanja su jedan od glavnih pokretača ideja"

''Survive The Quiz'' trajao je 50 dana, a počeo je 6. ožujka 2023. Svaki dan otvaralo se novo pitanje u tri kategorije – lakoj, srednjoj i teškoj. Svako pitanje donosilo je određen broj bodova, koji se zbrajaju te prikazuju na profilu svakog registriranog natjecatelja. Točan broj bodova koje pitanje nosi vidljivo je na ekranu kod svakog postavljenog pitanja.

Pobjednik kviza je natjecatelj koji je po završetku kviza prikupio najviše bodova. A sudjelovanje u kvizu, sudinoci su mogli započeti bilo koji dan pa čak i u posljednjem tjednu. 

U kvizu je najviše pitanja bilo povezano sa Survivorom, a za točne odgovore u kvizu potrebno je široko znanje iz područja preživljavanja u divljini, djelovanja poznatih aktualnih avanturista, tu su i geografska pitanja, ali i pitanja iz opće kulture.

Kako bi sudionici bili što spremniji pa tako i bili korak bliže do osvajanja novčane nagrade u iznosu od 800 eura,  obogatili su svoje znanje gledajuću neku od putopisnih emisija na EON TV-u. Uz 210 raspoloživih TV kanala na kojima je sadržaj dostupan do 7 dana unazad ima i bogati Video klub s više od 24.000 naslova.

Čestitamo dobitnicima!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju