U kvizu znanja koji smo vam pripremili u suradnji s generalnim sponzorom Telemach Hrvatska imate priliku odgovoriti na 50 pitanja koje je pripremio ''kralj kvizova'', oštroumni Silvije Pleština.

''Survive The Quiz'' traje 50 dana, a počinje 6. ožujka 2023. Svaki dan otvara se novo pitanje u tri kategorije – lakoj, srednjoj i teškoj. Svako pitanje donosi određen broj bodova, koji se zbrajaju te prikazuju na profilu svakog registriranog natjecatelja. Točan broj bodova koje pitanje nosi vidljivo je na ekranu kod svakog postavljenog pitanja. Pobjednik kviza je natjecatelj koji po završetku kviza prikupi najviše bodova. Nije nužno da natjecatelj odgovori na sva pitanja, već da odgovaranjem na ponuđena pitanja prikupi najviše bodova, koje donose ona najteža pitanja. Sudjelovanje u kvizu možete započeti bilo koji dan, pa čak i u posljednjem tjednu.

Survive The Quiz Survive The Quiz (Foto: Nova Studio)

Tko preživi kviz i na samom kraju osvoji najviše bodova, osvaja i nagradu, odnosno 800 eura na Aircash Mastercard kartici.

Ispitaj svoje intelektualne granice i registriraj se na ''Survive The Quiz'', a više o bodovanju i ostalim detaljima možeš pročitati u pravilima natječaja.

Sretno i preživi kviz!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju