Panasonicov izdržljivi prijenosni fotoaparat LUMIX DC-FT7 izrađen posebno za fotografiranje u divljini i prirodi, savršen je pratitelj za ljetne mjesece.

LUMIX DC-FT7 je otporan na vodu dubine do 31 metra (otpornost na vodu isprobali su i hrvatski Instagram influenceri, u što se možete uvjeriti na ovom videu) te na padove s visine do 2 metra. Uz novo optičko tražilo, senzor visoke razlučivosti od 20,4 megapiksela i širokokutni objektiv s 4,6x optičkim zoomom, riječ je o modelu koji je idealno rješenje za fotografiranje na otvorenom - u zraku, na zemlji ili u vodi.

PR PR

S ovim modelom upakiranim u atraktivno, ali i izuzetno izdržljivo kućište nikada nećete propustiti zabilježiti niti jedan trenutak svoje fantastične ronilačke avanture, skijaškog skoka za 360 stupnjeva ili "jahanja" havajskog vala. Bilo da se radi o stijenama, džungli ili skoku u vodu, nije važno - sve to možete zabilježiti u 4K videozapisima i fotografijama vrhunske kvalitete!

Zahvaljujući brzom uzastopnom okidanju od 10 sličica po sekundi, aparatom LUMIX DC-FT7 zabilježit ćete svaku sekundu svojih nevjerojatnih avantura. Sve nezaboravne trenutke možete snimiti i u glatkom 4K video-zapisu te kao 4K fotografiju.

Svoja iskustva jednostavno možete podijeliti iskustva putem vrhunskih fotografija koje sadrže GPS oznaku lokacije – na WhatsAppu, Instagramu ili Facebooku zahvaljujući mogućnosti Wi-Fi povezivanja. Čak 22 filtra za obradu fotografija na samom uređaju i panoramski način rada za izradu vertikalnih i horizontalnih panoramskih fotografija ispunit će sve vaše kreativne potrebe.

PR PR

Oni koji sudjeluju u noćnim avanturama poput alpinizma ili istraživanja spilja FT7 mogu koristiti i kao svjetiljku, bez potreba za aktivacijom ostalih funkcija na uređaju.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju