Al Sufouh, jedan od najprestižnijih dijelova Dubaija, postat će bogatiji za luksuzne stanove tvrtke DAMAC Properties, za koje su kao glavna inspiracija poslužili lotosov cvijet i voda.

Oni koji mogu izdvojiti od oko 642 tisuće eura za stanove koji se veličinom kreću od 75 četvornih metara moći će odabrati dom iz snova, s čijeg balkona imaju pogled na umjetni otok Palm Jumeirah i kultni hotel, jedan od najskupljih na svijetu - Burj Al Arab.

Rezidencije koje više nalikuju skupim odmaralištima nego privatnim stanovima na raspolaganju će imati male oaze sa zelenilom i bazenom, kao i privatnim liftom. Supermoderna teretana i spa, vrt s palmama i usluge conciergea samo su neki od razloga zbog kojih se novom projektu tepa da će biti "svjetionik luksuza" u Dubaiju.

Stanari će moći uživati i u jednom od prvih stimulatora za ronjenje u Dubaiju koji će nuditi raznolika iskustva virtualne stvarnosti, od Crvenog mora do Indijskog oceana, ili čak svemira. Kako će izgledati čudesna zgrada u Dubaiju, možete pogledati u našoj galeriji. 

Trgovina mješovitom robom koja "visi" s litice, a do koje mogu doći samo rijetki Trgovina na litici u Kini - 4 Trgovina na litici u Kini - 3 Trgovina na litici u Kini - 1 +0 Trgovina na litici u Kini - 2

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju