Koliko ste puta kružili oko Glavnog kolodvora i Zrinjevca u nadi da ćete pronaći parking, odnosno da će netko izaći baš u trenu kad vi prolazite? Vjerojatno nebrojeno. Složit ćete se s nama da je osjećaj pronalaska parkinga neprocjenjiv, gotovo jednak testiranju germknedli po kućicama.

Svoj su pokušaj pronalaska parkinga Nana i Silvije zabilježili mobilnim uređajem Samsung Galaxy S10+ koji vjerno prati sve njihove adventske pustolovine.

Kako i vi ne biste završili kao Nana i Silvije, bacite pogled na preporučene lokacije za parkiranje na adventu. Tražite li parking u centru grada, možete ga potražiti na parkiralištu Gredelj, Strojarska i Paromlin. Ide li na Advent u Maksimiru, osim parkirališta uz Maksimirsku cestu i zapadnu tribinu stadiona Maksimir, imajte na umu parkiralište uz okretište terminala Borongaj. 

Sretnete li Nanu i Silvija na Adventu u njihovu izvršavanju izazova, slobodno im se pridružite ili im pružite podršku. Inače, neke izazove odrađivat će Nana, neke Silvije, a neke oboje jer je u duetu najzabavnije, i tako će nam usput pokazati raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi.

Ako se ovog prosinca želite dobro nasmijati, pratite naš Adventski izazov u kojem svaki dan otvaramo novu kućicu.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju