Svake srijede od 19 sati Silvije posjetitelje natjera da uz dobru hranu i piće uključe moždane vijuge i sudjeluju u adventskom Kviznom režimu. Pratnja mu je u tome DJ i glazbeni urednik Davor Frajman, a ovoga mu se puta pridružila Nana, koja je iskušala svoje voditeljske sposobnosti kako bi riješila još jedan Adventski izazov.

I ovaj izazov zabilježen je pametnim telefonom Samsung Galaxy S10+, koji ih prati u ovoj blagdanskoj avanturi.

Sretnete li Nanu i Silvija na Adventu u njihovu izvršavanju izazova, slobodno im se pridružite ili im pružite podršku. Inače, neke izazove odrađivat će Nana, neke Silvije, a neke oboje jer je u duetu najzabavnije, i tako će nam usput pokazati raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi.

Ako se ovog prosinca želite dobro nasmijati, pratite naš Adventski izazov u kojem svaki dan otvaramo novu kućicu.

Silvije kao voditelj pub kviza Silvije kao voditelj pub kviza (Foto: Nova Studio)

Samsung ima izazov i za vas. Točnije, nagradni natječaj. Do 26. 12. posjetite Samsung Holiday House na Fuliranju na zagrebačkom Adventu. Snimite kratki video za Tik Tok ili Instagram u TV studiju na navedenoj lokaciji koristeći riječi: „Snijeg", „ Cimet", „Samsung", „Zvončići" ili „Halooo" na engleskom ili hrvatskom jeziku.

Video potom objavite na svom profilu uz #SamsungHolidayHouse i označite profil @samsunghrvatska. Možda baš vi osvojite Samsung Galaxy S10+

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju