Topli zimski kokteli grijat će nas tijekom Fuliranja, a jedni od najpopularnijih dočekat će vas na štandu T&T. U kombinaciji s Harissa čajevima nastaju primamljivi kokteli pripremljeni uz dodatak alkoholnih pića poput voćnih rakija i likera. 

> Street sarma: Novi hit na zagrebačkom Fuliranju

Divotama koje ste mogli kušati prošle godine poput koktela od kokosovog mlijeka i meda pridružit će se i tri nova jer vlasnici kućice Fran i Marko ne mogu stajati na mjestu nego neprestano osmišljavaju i traže nove kombinacije za svoju publiku.

Oprez, vruće! Oprez, vruće! (Foto: T&T)

Ove godine razveselit će sve one koji uživaju u pelinkovcu svojim Chilli antique koktelom, a moći će se kušati Honey winter Jack. Fran i Marko smatraju da će se mnogi zaljubiti i u Crazy borovnička koktel. Baza je Harissin čaj Crazy love koji se sastoji od mješavine crvenog voća i vanilije, sadrži moćnu mješavinu grožđica, kockica ananasa, cijelih višanja, bobica bazge, banana čipsa, ružinih latica i šumskog voća, a kombinira se s borovničkom. Tu je i Jäger by T&T koji također  neće razočarati ljubitelje popularnog pića.

> Omiljeni adventski program: Fuliranje seli na Strossmayerov trg!

Na T&T kućici vrijedi kušati i Street sarmu što ćete moći od 30. 11. 2017 do 1. 1. 2018. dok traje Fuliranje na Strossmayerovom trgu. Program i raspored kućica možete proučiti ovdje. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju