Adventsko carstvo Fuliranja ove će vas godine čekati na novoj lokaciji - zagrebačkom Strossmayerovu trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Pod motom Life is a circus odvest će vas u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog. Nespojivo su spojili i sve to obojili zimskim vrućim ritmovima, bojama, okusima i mirisima organizatori Fuliranja, a kako biste sve saznali na vrijeme, pratite njihovu internetsku stranicuFacebook.

> Omiljeni adventski program: Fuliranje se seli na Strossmayerov trg!

Fina topla sarma narodni je lijek protiv mamurluka i omiljena zimska hrana, a u T&T kućici na fuliranju dovedena je na potpuno novi nivo. U suradnji s kuharicom Helenom kojoj tradicionalni mamini i bakini recepti leže kao od šale Marko i Fran osmislili su Street sarmu.

Fuliranje - 4 Fuliranje - 4 (Foto: PR)

"Hrvati su skloni tradicionalnim receptima pa smo se odlučili na domaću hranu koju smo ipak začinili s ponešto inovacije", otkrivaju vlasnici T&T kućice.  

Nešto manje od klasičnih, po veličini sličnije harambašićima, sarmice dolaze u bijelom i mekom ili crnom pecivu kako bi se nesmetano moglo uživati u tom specijalitetu domaće kuhinje s čašom u ruci i uživati u popratnom programu Fuliranja.

> Okusi Berlina na Fuliranju: Povratak najboljih kobasica na Adventu!

Jedan od tajnih sastojaka je "eliksir", reducirani sok od kuhanja koji se dodaje s mileramom i kupusom. Poželite li sarmu ponijeti kući, u kućici će vam je zapakirati kao Sarmu to go. 

Na T&T kućici vrijedi kušati i neodoljive vruće koktele uz koje nema zime, a kušajte ih dok traje Fuliranje: od 30. 11. 2017 do 1. 1. 2018. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju