Zagreb Craft Beer Week svoje veliko finale imat će u petak i subotu, 1. i 2. prosinca, u Studentskom centru. Tamo će se predstaviti više od 20 domaćih te jednak broj britanskih zanatskih pivara, a posjetitelji će moći isprobati više od 100 različitih piva. Domaći pivari predstavit će piva koja će se piti ove zime, a Britanci najbolje svoje napitke.

Predstavit će se Tiny Rebel Brewing Co., Fourpure Brewing Co., Moor Beer Co., The Ilkley Brewery, Vibrant Forest Brewery, Shindigger Brewery, Saltaire Brewery, Abbeydale Brewery, a bit će pive i od njihovih kolega: Wild Beer Co., BrewDog, Thornbridge, Unity Brewing Co., Buxton Brewery, Northern monk brew co., Salopian Brewery, Siren Craft Brew, Time & Tide brewing, Brew by numbers, Partizan brewing & Weird Beard Brew co...

Osim pive bit će tu i hrane za koju će se pobrinuti kulinarske ekipe i neki od najpoznatijih hrvatskih chefova.

Program u petak počinje u podne i traje do 1 ujutro, a u subotu druženje je već od 11 sati na “Saturday brunchu”.

Ulaznica je 45 kuna, a cijena uključuje festivalsku čašu, festivalski vodič i kupon za Uber u vrijednosti od 35 kuna za one koji će prvi puta koristiti uslugu Ubera. Više informacija o događaju potražite na službenoj stranici na Facebooku.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju