Jedinstveni festival u Hrvatskoj i najveći te vrste u regiji, ZeGeVege festival održivog življenja, održat će se 2. i 3. rujna na glavnom zagrebačkom trgu već devetu godinu zaredom.

Više od sto izlagača promovirat će zdravu hranu, ekološke i druge održive proizvode te kozmetiku koja nije testirana na životinjama. Osim degustacije veganskih specijaliteta, posjetitelji će imati priliku poslušati zanimljiva predavanja o veganskoj prehrani i sportu, poboljšanju kvalitete života veganskom prehranom i drugim temama.

Organizatori, Prijatelji životinja, pripremili su i bogat glazbeni program, a među brojnim izvođačima, u dva dana festivala, nastupit će Detour, Zumba fitness by Jelena Diklić, Kim Verson, Atomic Dance Factory.

Sa šarenih jumbo plakata, na ovogodišnji ZeGeVege festival pozivaju trener fitnessa Mislav Skrepnik i nutricionistica biljne prehrane Ivana Rukavina, pod motom Snaga je u bilju. Simpatični par objasnit će kako se i veganskim načinom života mogu izgraditi mišići.


ZeGeVege je dio međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova. Više informacija pročitajte na službenoj stranici festivala.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju