U zadnje vrijeme mogli ste čuti za mnoge neobične napitke. Tako ste već na našem portalu mogli naučiti što je to avolatte, no sad vam predstavljamo još jednu neobičniju pripremu kave koja će oduševiti mnoge pripadnike nove generacije – selfieccino!

Ova neobična kreacija osmišljena je u Tea Terrace caffeu u Londonu, a dozvoljava gostima da im se posluži kava s ni manje ni više već – vlastitim portretom. Dakle, stvar je vrlo jednostavna, naručite cappuccino i na pjeni dobijete svoju sliku, tako da je to, sasvim logično, nazvano selfieccino.



Ovaj napitak stajat će vas 5,75 funti (oko 50 kuna). Izrađuje se tako da posjetitelji konobaru putem aplikacije pošalju svoju sliku, koju potom on posluži na pjeni. Za sve to je potrebno oko 4 minute, a fotografije dušu daju za – objave na Instagramu.

Tea Terrace nada se kako će usluga zaživjeti, tako da već gledaju kako će je proširiti i na druge lokacije. A prije nego što se proširi, a zanima vas vidjeti „umjetnost“ u šalici, najbolje je poviriti na Instagram profil Tea Terrace caffea.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju