Konzumiranje alkohola je siguran put da izgubite
Iako mnogi putnici računaju na besplatnu cugu tijekom kockanja, ulaziti u igru s pićem u ruci je definitivno najbolja strategija kuće da izgubite. Osim ako ste nekakvo čudo od djeteta kojem alkohol ne pomuti um, pijenje alkohola definitivno će utjecati na vašu prosudbu i percepciju. Ako želite pobijediti morate biti antialkoholičar.

U svakoj igri kuća je u prednosti, pokušajte joj oduzeti tu prednost
Od svih stolnih igara u ruletu imate najmanje šanse. Puno toga se mora poklopiti da biste vi pogodili gdje će se kuglica zaustaviti. Osim ako vas nije pogodila munja pa imate neke nadnaravne moći koje vam omogućuju da vidite budućnost. Najbolje šanse za dobitak imate u live pokeru. U ovoj igri dobitak ovisi direktno o vama i vašem znanju i vještinama. Naravno i dobrom blefu.

Maksimalni ulog za maksimalni dobitak
Ako igrate na slot mašinama i pokušavate dobiti iste sličice u jednom vodoravnom redu morate znati da se dobitak mjeri prema uloženom. Većinom je to tri ili pet puta veći dobitak od uloženog. Tako ako igrate za pet kuna maksimalni dobitak iznosi dvadeset i pet kuna. Zato se više isplati staviti veću ulog kako biste dobili veći dobitak.

Casina su izgrađena tako da vas dezorijentiraju
Pronaći izlazak iz casina može biti veći izazov od dobitka u nekoj od igara. Položaj aparata i stolova je pomno osmišljen da izgleda kao labirint. A kad se izgubite u tom labirintu jednostavno sjednete za neki aparat ili stol i počnete gubiti novac. Sve je to dio strategije. Isto tako i činjenica da u ni jednom casinu nećete vidjeti sat. Oni ne žele da kažete već je kasno, vrijeme je da se pokupim…. Njihov cilj je da vi što duže ostanete igrati, a što duže igrate veća je vjerojatnost da ćete izgubiti.

Dobi i otiđi
Jedini način kako ostati u plusu prilikom posjete Vegasu je taj da kad počnete dobivati jednostavno prekinete igru, ustanete i odete. Ako ćete ostati igrati prije ili kasnije izgubit ćete cijeli dobitak, a najvjerojatnije i puno više od toga.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju