´Četvrtfinale je za mene jako ozbiljna stvar. Moram se potruditi da budem dobar, bolji, najbolji´, ususret izazovu izjavio je Luka. ´Već je četvrtfinale? Danas se osjećam jako dobro i nadam se da ću tu energiju i entuzijazam uspjeti zadržati kad dobijem zadatke koji me očekuju danas´, najavila je Emilija.

´Dragi kandidati, dobrodošli u najveći hrvatski kulinarski show! Sad kad ste prebrodili prve izazove čini li vam se ovo teže nego kao kad ste gledali MasterChef na televiziji?´, upitao je kandidate Radovan, a Emilija će priznati da joj je teže. Andrej će se prisjetiti prve duple pobjednice u ovogodišnjoj sezoni showa, dok će se Dino prisjetiti Nikšinih dobrih tanjura, a Radovan Lukinih. ´Nakon što ste nam se dokazali u osmini finala, vrijeme je da se dokažete u novim izazovima´, najavit će Dino.

U novoj epizodi Emilija otkriva da je čak sedam godina živjela na vegetarijanskoj prehrani i otkriti svoju averziju prema mesu koje nije ´well done´ pečeno. ´Nisam baš ljubitelj mesa kad vidim da nije pečeno, tako da mi je to malo problem. To je još uvijek vegetarijanka u meni koja je živjela sedam godina i bila na pozornici kao takva´, objasnila je Emilija.

Sirovo meso ili na pola pečeno mi je onako....nisam još dobra s tim!´, otkrit će. U Kutiji iznenađenja će se između ostalih namirnica naći i pačja prsa, a hoće li ih Emilija 'zeznuti' ili će nastaviti graditi svoj imidž vrhunske kuharice kao što je dosad bio slučaj, saznat ćemo u novom izdanju showa.

Ispod Kutija iznenađenja nalaze se namirnice od kojih će kandidati trebati pripremiti jelo u ograničenom vremenskom roku, s tim da ne moraju iskoristiti sve namirnice. Njihov cilj bit će pripremiti ukusno, skladno i impresivno jelo. Kome će to poći za rukom, a kome će prisjesti namirnice iz Kutije saznat ćemo već ovog petka na Novoj TV.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju