Dino će Lukin uspon u MasterChef kuhinji usporediti s karijerom boksača: vjerojatno bi imao super karijeru, niti jedan knockout, a sve bi ih dobio na bodove. Simpatični pjevač smatra da je u najpoznatijoj reality kuhinji na njegovoj strani bila i sreća. ´Trebao sam se zvati Srećko´, izjavit će. Radovan smatra da je bazično uporište Lukine kuhinje u tradiciji, a Andrej misli da Luka uspije situaciju često interpretirati u svoju korist.

´Mislim da svaki čovjek ima prirodno nekakvu potrebu da se svakodnevno budi kao bolji čovjek. Ovdje u MasterChefu se možda nisam budila kao bolji čovjek, ali sam se definitivno budila kao čovjek koji se bolje snalazi u kuhinji´, otkrit će pjevačka diva Ivana Husar Mlinac. Galvagno će otkriti da smatra kako je Ivana borbena i ambiciozna, da kod kuhanja ima dobru ideju i dobro procijeni svoje mogućnosti. Vidi se da žena kuha puno i da ulaže neku energiju u sve to´, komentirat će Andrej Ivanu.

´Finale je finale. Kad su dvije osobe, 50 je posto šanse´, najavit će posljednji kulinarski okršaj i kulminaciju MasterChef avanture Andrej. Pred Lukom i Ivanom bit će priprema najzahtjevnijeg jela u životu – onog koje donosi pobjedu i primamljivu titulu prvog CelebrityMasterChefa. Tko će se bolje snaći u posljednjem, presudnom kulinarskom zadatku ne propustite saznati u velikom finalu CelebrityMasterChefa ove nedjelje u 21.05 sati.
<embed src="http://dnevnik.hr/bin/player/embed.php/7fDoSldKpZ81gzGh68xbzfOAUmMuKFrABw9WxUhENtI=" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="376" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju