Mikroapartman u središtu New Yorka
Prošle je godine u Velikoj jabuci najavljena izgradnja stanova od svega tridesetak kvadrata, koji bi trebali biti cjenovno prihvatljivo rješenje za sve koji si ne mogu priuštiti veliki stan u ovom skupom velegradu.

24 sobe u 30 kvadrata!
Ako do sada niste, svakako pogledajte video u prilogu u kojem ćete vidjeti stan od svega 30 metara kvadratnih koji se uz puno kreativnosti i praktičnih elemenata namještaja pretvara u čak 24 različite prostorije.


Mikroapartmani u San Joseu
I San Jose dobiva čak 32 mikroapartmana od 30 metara kvadratnih i manje, a razlog izgradnje je taj što će se stanovi davati u najam po veoma niskim cijenama od svega 650 dolara mjesečno. Što je i dalje malo puno previše za naš pojam.

Kartonska kuća
Kada razmislite o tome kako ova kuća ima dva kata, krevet, dnevni boravak, kuhinju, ured i kupaonicu, nekako se zapitate gdje je pobogu sve to nagurano. Za one koji imaju posebne želje, u kuću se lako može umontirati i perilica za suđe, rublje i sušilica za rublje. Svaka čast.


Mini apartman za dvije osobe od čak 28 kvadrata
U 2012. godini započela je izgradnja ovih malih apartmana namijenjenih parovima u skupom San Franciscu. Kako je cijena rentanja prosječnog apartmana čak 2000 dolara mjesečno, ovaj mikroapartman bi trebao biti osvježenje na tržištu jer bi cijena nakon izgradnje trebala biti svega 1200 dolara. Puno vam je vaših 300 eura?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju