Kad spomenemo zdravu hranu pripremljenu od lokalnih namirnica, pregršt sadržaja za velike i male, besplatne izlete po destinaciji, ljekovite termomineralne bazene i još k tome odlične cijene, svi znamo kako je riječ o odmoru u Međimurju.

Terme Sveti Martin su u potpunosti okrenute prema viziji 'Svijeta zdravih užitaka', a upravo su zdravi užici ono što nude svima koji se odluče posjetiti Međimurje za vrijeme Uskrsa. Naime, uskršnji paket osim što uključuje smještaj, on uključuje i brojne dodatne sadržaje kao što su međimurska večer u petak, bogati izbor lokalno pripremljenih specijaliteta tijekom cijelog boravka, izlet na farmu jelena u subotu, ali i brojne druge sadržaje u sklopu 'Aktivne subote'.



Za one koji ne znaju, subota je aktivni dan u Termama Sveti Martin, te vam tako donosi izlet u Vinsku kuću Hažić na degustaciju vina i proizvoda od jabuke, Family vožnju berg vozilima, radionice za djecu i odrasle, a ako ste željni malo avanturističke zabave tu je i mogućnost vožnje quad vozilima za cijelu obitelj.

Ako volite pješačiti, svakako vam preporučujemo da nakon svečanog uskršnjeg doručka odaberete besplatni hiking izlet do ateljea umjetnice Jelene Valkaj, a po povratku će vas dočekati i seoska olimpijada uz igre na otvorenome.

Naravno, kako ni jedan Uskrs u Međimurju nije pravi bez vuzmenke (paljenje vatre po noći), tako su Terme Sveti Martin osigurale i noćno paljenje vuzmenke u subotu, nakon čega slijedi dobra zabava u Pubu Potkova za one željne zabave, ili noćno kupanje za one željnije mirnijeg odmora.



2 noćenja već od 525kn po osobi + dvoje djece GRATIS

Ako se za svoj odmor odlučite upravo za Međimurje, savjetujemo vam da odaberete novu ponudu LifeClass Termi Sveti Martin koje su za sve posjetitelje osigurale odlične cijene, i to već od 525kn za dva noćenja po osobi s uključenim polupansionom u Apartmanima Regina ili 915kn u Hotelu Spa golfer.

Dakle, smještaj u Hotelu Spa Golfer 4* ili Apartmanima Regina, bogata ponuda zdravih i domaćih jela i namirnica u neograničenom samoposlužnom doručku, neograničeno piće uz doručak (kava, sok, čaj), večera s bogatim izborom tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, neograničeno kupanje u "The Temple of Life" bazenskom kompleksu, noćno kupanje u petak, subotu i nedjelju (do 23 sata), neograničeno korištenje fitness centra te bogati animacijski program prilagođen svim uzrastima.

Posebnost ove ponude je ta da uključuje i besplatni izlet na farmu jelena u subotu, a 2 djece će s vama na odmor ići potpuno besplatno!

Svoj odmor od svakodnevice i vikend doživljaj potražite u najpoželjnijoj vikend destinaciji na kontinentu, a za više informacija posjetite www.termesvetimartin.com

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju