U subotu 02.05.2015. u Osijeku, na ulicama stare Tvrđe održat će se središnji tradicionalni festival te sajam vina i vinskog turizma s područja četiri vinogorja Osječko-baranjske županije: Erduta i Baranje na Dunavu te Đakova i Feričanaca na obroncima slavonskog gorja.

Program sajma i ove godine će biti popraćen veselim melodijama s tamburice, a ljubitelji pikantnog fiš-paprikaša, čobanca, grah gulaša i hrskavih prženih babuški uživat će uz promenadu na Dravi.


Paralelno će se na Trgu Svetog Trojstva održati Sajam antikviteta. Uvodni te završni Dani vina održat će se u Đakovu (11.4.) i u Baranji (18.4.) te u općini Erdut (7.-9.5.).

Tijekom travnja te u svibnju osječki će hoteli i restorani pripremiti „Osječke pakete“ s raznim pogodnostima i dodatnim uslugama kako biste čim jednostavnije isplanirali uzbudljiv tjedan ili opuštajući vikend u Osijeku i njegovoj podravskoj i podunavskoj okolici. Sve detalje potražite na Facebook eventu!


Wine & Fun days u Makarskoj 1. i 2. svibnja


Samo tjedan dana nakon Splita, zabavni dio Dalmacija Wine Expa nastavlja se u prekrasnoj Makarskoj. 01. i 02. svibnja 2015. u sklopu Wine & Fun daysa na Kačićevu trgu i Kalelargi, posjetitelje očekuju vina od probranih vinara, i delicije po promotvnim cijenama, te mnoštvo zabavnog sadržaja i koncerata!


Sudjelovanje je besplatano i svi su pozvani, dakle - ne propustite! Sve detalje potražite na službenoj stranici festivala!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju