Tako će između 3. rujna i 12. prosinca 2018. godine svi ljubitelji putovanja moći uživati u novim iskustvima i upoznati nove kulture u više od 40 destinacija koje su dio Emiratesove svjetske mreže.

Oni koji žele ispuniti svoje snove i priuštiti si avanturu u Africi ili pak istražiti bogatu povijest Dalekog istoka, opustiti se na otocima koje obasjava tropsko sunce ili posjetiti voljene osobe diljem svijeta, mogu iskoristiti pogodnosti rane rezervacije. Posebna ponuda uključuje 43 odredišta u Emiratesovoj svjetskoj mreži i može se rezervirati između 6. i 12. kolovoza 2018. godine.

Putnici koji putuju Emiratesovim avionima mogu u svim kabinama zahvaljujući Emiratesovom nagrađivanom sustavu za zabavu u zrakoplovu – ice - uživati u do 3.500 kanala zabave i filmova. Putnicima u svim klasama poslužuju se raznovrsna vrhunska vina i regionalno nadahnuti gastronomski specijaliteti pripremljeni od svježih namirnica. Uz to o njima tijekom leta brine multikulturalno kabinsko osoblje koje broji ukupno više od 200 članova iz Hrvatske. Putnici u ekonomskoj klasi mogu ponijeti do 35 kg, oni u poslovnoj do 40 kg te u prvoj klasi do 50 kg.

Let je moguće rezervirati u Emiratesovom uredu u hotelu Westin u Zagrebu te na stranici www.emirates.com

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju