Već godinu dana Ilica 49 obavezno je mjesto svih ljubitelja istočnjačke kulture, ali i onih koji se ne boje novih okusa i koji žele okusiti senzacionalnu japansku kuhinju. Broj 49 najduže ulice u Hrvatskoj dom je EverGreen Sushi Bara koji nastoji na tradicionalan način, ali u modernom ambijentu donijeti najbolje od Japana u metropolu.
 

Ručno rađeni sushi, najkvalitetnije i najsvježije namirnice, vrhunska usluga, mantra je koju u EverGreenu uporno ponavljaju, a jesu li mantrali dovoljno imate priliku svakodnevno provjeriti na spomenutoj adresi. Godišnjicu otvaranja Evergreenovci su odlučili obilježiti novim menijem u kojemu se posebno ističe ponuda za dvoje, s kojom sigurno nećete ostati gladni, a moći ćete uživati u presjeku najboljeg iz kuhinje EverGreena.



Ponuda uključuje spring rolice, tempuru te dvadesetak komada pomno odabranog sushija najviše kvalitete. Osnovni jelovnik doći će vas 205 kuna. Također, u ponudi su i novi okusi, od kojih se posebno izdvaja spoj sushija i tartufa. Uz sushi vam EverGreen preporučuje čašu vina i to Oroya sushi wine koje će savršeno zaokružiti priču.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju