Jednostavnog, a opet modernog dizajna, skyscanner osim što je oku ugodan nudi i neke zanimljive mogućnosti koje donosimo u nastavku.

1. Želite putovati ali vam je budžet mali?

Nema veze. Ako volite putovati, imate mali budžet i još ne znate kamo bi išli, skyscanner.net vam nudi mogućnost da polje odredišne destinacije ostavite prazno, i tada vam izlista sve letove (iz primjerice Hrvatske), prema cijelom svijetu. Letovi će se izlistati prema cijeni, tako da ako imate sreće, možete pronaći let već i od 10 eura!

2. Dosta vam je skupih karata nacionalnih avio kompanija?

Skyscanner nudi pretragu, ne samo nacionalnih prijevoznika, već i niskobudžetnih kompanija kao što su Ryan air, Wizz air, Easy Jet i German Wings. Većina drugih portala za rezervaciju avio karata ne pretražuje low budget letove (jer u većini slučajeva ne zarade nikakvu proviziju), no ovaj portal nudi i to! Go guys!

3. Jednostavno i pregledno sučelje

Svima nam je bitno da prilikom rezervacije avio karata to obavimo u što kraćem roku, i na što jednostavniji način. Skyscanner je zaista ovdje maher! Osim što je vizualno atraktivna, stranica je i funkcionalna.

4. Prati najbolje cijene i putem svojeg mobilnog uređaja!

Nama osobno, jedna od najboljih prednosti skyscannera je što putem svoje Android aplikacije nudi jednostavno i brzo praćenje letova iz određene destinacije i putem pametnih telefona. Dakle, ako je vama najbliža zračna luka Zadar, aplikacija će vam prikazivati sve jeftine letove iz Zadra prema svim destinacijama. Genijalno je to što možete pratiti letove za više zračnih luka!

5. Pišete turistički blog?

Ako ste blogger, za vas skyscanner.net nudi i mogućnost da na vlastiti blog integrirate i box za pretraživanje letova kako bi vaši posjetitelji mogu putem vašeg bloga i rezervirati avio kartu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju