Moderatorica Vera Vujović predstavit će Maju Klarić, jedinu putopjesnikinju i Rujanu Ljubić iz homeexchangea Hrvatska. Uz razgovor o njihovim pustolovinama, svi posjetitelji će moći degustirati turske delicije trgovine "Lokum" i sudjelovati u bogatoj nagradnoj igri.


Maja Klarić, rođena je 1985. godine u Šibeniku, a diplomirala je engleski jezik i književnost te komparativnu književnost .Radi kao književna prevoditeljica. Objavljivala poeziju i kraću prozu, a dobitnica je prestižnih nagrada. Organizira manifestaciju Šumski pjesnici pored Grožnjana, a objavila je dvije zbirke putopisne poezije - Život u ruksaku (AGM, 2012.) i Quinta Pitanga (V.B.Z., 2013.)


Rujana Ljubić se predstavlja ispred organizacije homeexchange Hrvatska, koji funkcionira na sljedeći način: na internetu pronađete kuću koja vam se sviđa, naravno, u mjestu na koje biste htjeli otići. Kontaktirate vlasnika, i ako je zainteresiran - to je to! Zamijenite se za vikend, mjesec dana ili više. U isto vrijeme ili ljeto za zimu, s kim i kada god želite. Sve što plaćate je članarina (39,99 kn/mjesec). Zamjena je besplatna. Nema dodatnih troškova. Možete kontaktirati preko 50,000 članova u 150 zemalja.


Sve će vam detalje pojasniti Rujana, pa sad stvarno imate dobre razloge prošetati u četvrtak do galerije Lav! Vidimo se...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju