1. Grad Osijek i rijeka Drava - Na taj dan bila je predivno plava pa ćemo je nazvati: Nebo u Dravi.


2. Medvedgrad i pogled na Zagreb - Snimanje prvog dana Discover Croatia, Exploring Route serijala, završilo je upravo ovdje. Pogled na Zagreb uvijek je zanosan.


3. Kanjon rijeke Like - Neka vas odvede do vidikovca Ploče i spustite u Samograd. Pećinski Park Grabovača tijekom ljeta se najljepše zeleni.

4. Kanjon rijeke Krke - Nekoliko puta nas je put naveo u Šibensko-kninsku županiju. Krka, rijeka oko koje je sagrađeno nekoliko tvrđava, točnije 11.Snimili smo pet.

5. Ključica - Koliko god se puta vratili, prizor je jednako nevjerovatan. Nedaleko od Drniša, u kanjonu rijeke Čikole. U tišini se nalazi tvrđava Ključica.


6. Skradinski buk - Dosta vam je objašnjavanja po ovoj vrućini. Razumjet ćete samo aaaaa...

7. Tvrđava Sv. Mihovila - Jedna od četiri šibenske tvrđave otvorena prošlog ljeta osvojila je svoju prvu nagradu, ugostila mnoge predstave i događanja, Sv. Mihovil

8. Split, Marjan - Naša priča o Splitu započela je s Dioklecijanom i njegovom taštinom, a završila na Marjanu. Kako god okreneš, to je zaista predivan grad.


9. Biokovo Eye - Ako znate za “the eye“, trebali biste znati i za ovo. Naravno da “gleda”, ali predivnu Makarsku rivijeru.

10. Živogošće, Makarska rivijera - Kako je to izgledalo odozgo znat će Brazilac Marcio. Makarska rivijera, poznata po predivnim plažama bila je i naš domaćin, ali ne samo iz zraka.


11. Dubrovačke zidine - Znate i sami da je postojao i prije "Game of Thrones". I mi smo tamo snimali.

Sve detalje i informaciji o ljudima koji dovode strane bloger u Hrvatsku - potražite na stranicama Touristara!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju