Hladni dani koji su pred nama dozvoljavaju nam s vremena na vrijeme uživanje u brzoj hrani koju volimo gotovo svi. U zimskim si mjesecima češće možemo priuštiti užitke koje i tijelo bolje podnosi za hladnoće. Magični kuhari splitskog Terminala F Mario Srdelić i Matej Pačar pripremili su prave poslastice koje možete pripremiti i u vlastitom domu.

Pohani hot dog u finom tijestu novitet je koji će zasigurno ovom svima dragom jelu dati jedan potpuno novi okus. Poslužen je uz cherry rajčice i kupus te nekoliko umaka raznih okusa. Pull pork tostada od trgane svinje novitet je koji je pravo malo putovanje svijetom. Umaci su isprepleteni raznim okusima, a poslužena je u tacos tostadi s kajmakom i karmeliziranim lukom, senfom i ispunjena raznim povrćem.

Prava zimska poslastica je legendarni pulled pork burger koji je u ovom novom receptu popunjen jajima i šampinjonima te drugim vrstama povrća. Pohane okruglice od piletine punjene sirom zasigurno su najlakše za pripremu u vlastitom domu. Za nešto manje od 40 minuta ova poslastica idealna je za obiteljsku večeru.

Splitski Terminal F postao je prava gastro destinacija brojnim gostima iz cijelog svijeta. Upravo je većina njih ovog ljeta ostavljala svoje komentare, ali i predlagala jela i začine iz njihovih zemalja. Terminal F redovito nadopunjuje ponudu upravo okusima pribavljenim diljem svijeta, pa su tako i ove zimske fast food delicije zanimljiva međunarodna kreacija.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju