Pileća prsa su tako dosadna u juhi, preobična kod pečenja u pećnici, i jednostavno zaslužuju neki bolji tretman. A kako su Talijani nadaleko poznati po svojim kulinarskim umijećima, nije naodmet poslušati neki njihov savjet, odnosno recept...

Sastojci:
1 žlica maslaca
1 i 1/2 šalica vode
1/2 šalice mlijeka
1/3 šalice nasjeckanog luka
Svježa paprika
2 ljute papričice
Pileća prsa
Maslinovo ulje
Tjestenina

Začinjena pileća prsa ispecite na tavi. Nakon toga u istu tavu stavite narezanu papriku, luk i ljutu papriku. Pirjajte dok ne omekšaju, dodajte vodu, mlijeko i maslac. Pustite da zakuha, ubacite tjesteninu i kuhajte još 7 minuta. Ubacite piletinu unutra na dvije tri minute i gotovi ste. Za svaki slučaj - pogledajte video!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju