Ok, svi oni koji soliraju ili nemaju bolju (ili lošiju) polovicu će reći kako je Valentinovo samo jedan od komercijalnih praznika, iliti marketinški trik za trošenje love, no oni koji su u vezi ovaj blagdan zaista željno iščekuju ili žele da što prije prođe kako bi se riješili pritiska da baš tog dana sve mora biti savršeno, romantično...

Iako mnogi govore kako je Valentinovo bezveze, ipak se većina nada da će se njihov dragi/draga sjetiti dana zaljubljenih i pokloniti im barem sitnicu ili ga obilježiti nekom lijepom gestom.

No, darivanje je svima mukotrpan proces jer više zaista ne znamo pokloniti nekome koga poznajemo zadnjih, pet, deset, dvadeset, a kamoli pedeset godina. Da li kupiti čokoladu. Hm. Ne! Da li donijeti ružu? Ok, dobar početak. No, pa koji bi poklon bio idealan? Da se mene pita - putovanje!



Putovanje je jedina stvar koja košta, a nakon koje je osoba pametnija. Ne mislim pametnija za koju činjenicu koju biste naučili u muzeju, već pametnija za iskustvo. Nove situacije, novi ljudi, neka nova gastronomska otkrića, sve je to nešto će svatko od nas pamtiti, a još kad na to putovanje idemo s osobom koju volimo... Milina!

Iako svi misle kako su putovanja skupa, ona to ne moraju biti, a većina osoba ne zna ni odakle krenuti s planiranjem. Da li u srce kontinentalne Hrvatske na jedan aktivni odmor, na vikend u Budimpeštu ili na jednodnevni izlet u Veronu, na mjesto one poznate scene kod balkona gdje je Romeo udvarao Juliji? Hm.
Opcija zaista ima puno, od onih u Hrvatskoj, do onih izvan. Od Splita do Beča, među kojima treba posebno izdvojiti romantični vikend na Braču

Na vama je da odaberete ono po svom guštu. Ili ipak, po guštu svoje drage? Ako trebate inspiraciju, svakako posjetite mjesto koje okuplja sve najatraktivnije ponude za Valentinovo, a vama prepuštamo na odabir, jer ipak, tko pozna vašu voljenu osobu bolje od vas samih?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju