Najnovije istraživanje internetske stranice Travelmath, koji je angažirao stručnjake, pokazalo je da što više novaca platite za hotelsku sobu, veće su šanse kako će ona biti prljavija! U istraživanje je bilo uključeno devet američkih hotela, kategorizacije 3 do 5 zvjezdica.

Nakon ispitivanja rezultati su bili poražavajući. U hotelima s 3 zvjezdice najprljavije su bile kupaone, ali je broj bakterija bio 8 puta manji nego u kupaonama hotela s 4 zvjezdice. Kupaone hotela s 5 zvjezdica na ispitivanju su prošle malo bolje od onih s 4 zvjezdice.

Rezultati su pokazali kako je u luksuznim hotelima najgore dirati tv upravljač, na kojem se taloži prljavština. Gotovo nevjerojatno, ali na žalost svih koji plaćaju hotelski smještaj zvuči i činjenica kako je prosječna hotelska soba prljavija od doma u kojem živite, aviona ili škole!

Nakon što za sobu od pet zvjezdica ostavite lijepe novce, boli spoznaja kako se sobe površno čiste. Stoga, kako biste izbjegli moguće probleme, za početak je najbolje da često perete ruke i koristite sprej za dezinfekciju za određene stvari u hotelu, kao primjerice, daljinski upravljač.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju