Booking.com, svjetski lider u online rezervaciji smještaja, objavio je dobitnike Booking's Best Awards - ekskluzivne nagrade koja se dodjeljuje za samo 260 smještajnih objekata od postojećih 600.000 - na temelju 40 milijuna stvarnih, relevantnih i aktualnih recenzija korisnika. Bilo da se radi o najukusnijem doručku, najegzotičnijoj lokaciji ili najboljoj vrijednosti za novac, nagrada Booking's Best odaje priznanje detaljima koji mogu unaprijediti ili pogoršati vaš odmor.


Nagrada Booking's Best omogućuje potencijalnim putnicima da u što kraćem roku pronađu pravi smještaj uz pomoć prijašnjih iskustava i savjeta suputnika. Dodatno, svi nagrađeni smještajni objekti
nose "oznaku različitosti", te su istaknuti i na Booking's Best internetskoj stranici na kojoj je moguće pronaći listu nagrađenih smještajnih objekata Stranica pomaže korisnicima da što ranije pronađu i rezerviraju smještaj u nagrađenim smještajnim objektima po njihovom izboru.

Nagrada Booking's Best ističe smještajne objekte koji su dobili visoke ocjene korisnika prema specifičnim kriterijima koji uključuju:

• Lokaciju - globalno, manje poznata mjesta, Afrika, Azija, Europa, Bliski Istok i Kavkaz, Sjeverna Amerika, Oceanija, Južna i Srednja Amerika
• Tip smještaja - apartmani, smještaju s uslugom doručka, farme, hosteli, hoteli, resorti, šatori i kampovi, vile
• Tipove putnika - obitelji, grupe, stariji parovi, samostalni putnici, mladi parovi
• Ostalo - doručak, posao, vrijednost


Ove godine kategorije su proširene dodjeljivanjem priznanja smještajnim objektima koji nude nešto posebno svojim gostima, od najboljih koktela, do najboljih poklona pa čak i origamija od ručnika. Jedinstveni i zabavni "Booking.yeah" smještajni objekti pokazuju kako se svaki putnik razlikuje po tome što pamti s putovanja, a odabrani su temeljem uvida u mnoštvo podataka iz recenzija gostiju na Booking.com-u. Ova kategorija naglašava različitost recenzija koje ističu detalje kao što su "najbolji pogled", "najbolji pokloni", "najbolji origami od ručnika", "najbolji bazen" i "najbolji kokteli".

Uglavnom, lijepo je poslušati kritike kolega putnika, i nadamo se da smo vam olakšali odabir stranice i destinacije u narednim sezonama. I, naravno, čestitke dobitnicima iz Hrvatske, objektu Luxury Rooms Lucija & Luka iz Splita i obiteljskom imanju Krizmanić Family B&B s Plitvica!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju