Vrijeme je! Dugo se i marljivo radilo preko zime, rijetko se koristilo slobodne dane i red bi bio da se počne razmišljati o cjelodnevnim ljetnim zabavama. A gdje drugdje zabava traje cijeli dan ako ne na Zrću?

Zrće je jedna od najljepših novaljskih, ali i hrvatskih plaža. Bijelim oblutcima obložena obala na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga, u uvali Zrće, okružena je borovom šumom što je čini idealnim mjestom za cjelodnevno partijanje. Jedna od naših najpoznatijih plaža idealno je mjesto ako želite upoznati ljude iz svih dijelova svijeta pošto Zrće u svijetu slovi za hrvatsku Ibizu.

Ove godine sezona partijanja na Zrću započinje 2. lipnja a party 'otvorenja sezone' trajat će sve do 6. lipnja. Znamo da ste s puno truda radili u teretani tijekom cijele zime, kako biste ovog ljeta zablistali na plaži, stoga je red da se odmah bacite u rovove i pokažete savršene trbušnjake. A i vrijeme je da nove tetovaže ugledaju svijetlo dana. Koktel po koktel i zabava je zajamčena.

No kada ste na Zrću nije sve u pokazivanju mišića i tetovaža, plesu i ispijanju koktela. Ima nešto i u spuštanju niz tobogane i odbojci na pijesku. Spuštanje niz tobogane samo je jedan dio adrenalinske ponude koji, praćen zvucima poznatih DJ-a, čini zabavu na Zrću još boljom. Sama plaža, uz poznate klubove, opremljena je i sa nekoliko igrališta za odbojku na pijesku, a momci gdje ćete bolje pokazati 'zimske' mišiće ako ne direktno u akciji.

Višednevna zabava za cijelo društvo

Fenomen hrvatske Ibize i 24-satne zabave prepoznali su i ponuđači smještaji. Tako za otvorenje sezone možete birati smještaj za cijelu ekipu. Iznajmitelji apartmana počeli su usko surađivati s vlasnicima klubova na Zrću te u cijeni najma apartmana nude i besplatan ulaz u neke od klubova na plaži. Tako možete birati između 4 dana/3 noćenja za dvije, četiri ili čak šest osoba, sasvim dovoljno za jedno malo društvo koje će proslaviti dolazak vrućih ljetnih mjeseci na najbolji mogući način.



Boat party


Za one koji se ne boje otisnuti na pučinu i s palube broda promatrati party na plaži tu je party brod koji nudi izlet u trajanju od 3,5 sati uz stanku za kupanje. Ovo je jedinstven doživljaj zabave na moru i jedan od najpopularnijih izleta za mlade. Na brodu se nalazi Zrće resident DJ koji uz kvalitetan razglas pruža osjećaj prave klupske atmosfere na moru. Kako vožnja brodom traje 3,5 sati imati ćete prilike uz ritmove glazbe i mnoštvo rashlađenih pića uživati u panoramskoj vožnji uz okolne otoke. Kapacitet borda je 300 putnika s posadom te je zabava samim time zagarantirana.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju