Sastojci:
2 kriške integralnog kruha
4 jaja
1 žlica senfa
1 žlica limunovog soka
1/2 avokada
1 kriška dimljene ribe
2 lista zelene salate
sol i papar po želji

Priprema:
1. Skuhajte jaja na uobičajeni način, ohladite ih, odvojite bjelanjke od žutanjaka pa lagano nasjeckajte bijele dijelove na kockice.


2. U zdjeli pomiješajte limunov sok, senf i kuhane žutanjke dok ne dobijete ravnomjernu smjesu.

3. U smjesu dodajte komadiće dimljene ribe, kockice kuhanih bjelanjaka i komadiće avokada (po želji). Posolite i popaprite.

4. Na tostiranu krišku kruha stavite list zelene salate i preko njega namažite smjesu na bazi jaja.

Dobar tek!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju