Prognostičari nam najavljuju dugo i toplo ljeto koje ove godine neće tako brzo završiti. Iako u rujnu počinje škola s kojom dolaze i druge obaveze, ako niste bili na moru iskoristite još ono najbolje što rujan pruža i zaputite se na Jadran. Plaže više neće biti tako krcate, što znači da će vam i boravak biti ugodniji. Ako ne znate gdje, donosimo vam 3 super povoljne ponude za vaš rujanski odmor.

Volite li istraživati i boraviti u turistički manje poznatim mjestima? Ako je odgovor potvrdan, onda je Seget Vranjica pun pogodak za vas. Mjestašce se nalazi na poluotoku Vranjica, samo 5 kilometara zapadno od prijestolnice kulture Trogira i nudi sve što je potrebno za miran i sadržajan odmor.

Apsolutni favoriti ovdje su pješčane i stjenovite plaže s pogledom na susjede, Šoltu i Drvenik, mnogobrojne uvale koje svaka za sebe pričaju posebnu priču, bujne šume koje vam osiguravaju hlad, ali i stoljetni vinogradi i maslinici idealni za razgledavanje biciklom. Mjesto je mirno, stoga ćete zabavu ipak trebati pronaći nešto dalje u Trogiru, Splitu, Primoštenu ili Rogoznici, ali ako želite miran i udoban odmor, iskoristite ponudu i upijajte prirodu za kralj ljeta.

Dobar odabir je i ljetovanje na Makarskoj rivijeri. Mjesto Podgora oduševit će vas svojom jednostavnošću, a hotel Podgorka savršeno je rješenje poželite li doživjeti autentičnu atmosferu boravka u mediteranskom mjestu. Do mora vam nije potrebno puno jer se nalazi tik uz gradsku plažu, a poželite li u šetnju, samo se spustite niz stepenice. Vjerujte, prozirna tirkizna boja će vas svakodnevno dozivati iz prekrasnog hotela koji je smješten na samoj plaži.

U atriju hotela često se održavaju raznovrsne kulturno-umjetničke priredbe, a zaželite li se aktivnog odmora, iznajmite čamac, jedrilicu ili pedalinu. Ugrabite jedinstvenu ponudu jer ćete se dobro odmoriti i spremiti se za nove radne pobjede.

U slučaju da vas ni jednim od prijedloga nismo impresionirali, imamo as u rukavu. Poželite li se nagraditi za mukotrpan rad cijelog ljeta, odaberite smještaj u vili. Da, dobro ste pročitali, vili. Iako mislite da će vaš koštati puno, u krivu ste. Smještena u novo izgrađenom predjelu Novigrada, Villa Tina idealna je lokacija poželite li miran odmor.

Ovo vam pišemo zato što smo Novigrad posjetili početkom kolovoza i dočekale su nas nesnosne gužve. Mirne su šetnje kraj mora u predvečer tijekom pune sezone teško ostvarive, no u rujnu su svakodnevna pojava.

Objekt u dvorištu ima i bazen, stoga ako se zaželite kupanja u bilo koje doba dana, ne trebate odlaziti do centra mjesta. U blizini se nalazi i Aquapark Istralandia idealan za one kojima je, uz mir, na odmoru potrebna i doza adrenalina. Opustite se na bazenu, bacite koju na roštilj, a možete i skočiti na bicikl i razgledati okolicu. Ne čekajte, jer Villa Tina je idealan odabir za sadržajan odmor u Istri.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju