Život zna biti jako stresan, pun uspona i padova te nam je jako malo potrebno kako bismo sami sebe opet dignuli na noge i počeli sve ispočetka. Planiranje odmora samo je maleni dio tog početka, tog teškog dizanja na noge, ali slatki dio. Danas, kada smo okruženi betonom, asfaltom, konstantnom bukom i u stalnoj utrci s vremenom činimo sve kako bi što više vremena proveli sa svojom obitelji i prijateljima. Ali opet ni to nije dovoljno.

Zašto ove godine ne biste svoju obitelj maknuli od užarenog betona i urbanih sredina te svoj prvi odmor ove godine proveli u mobilnim kućicama diljem kampova na našoj obali? Netaknuta priroda, debela hladovina borova, udaljenost od gradske vreve i neposredna blizina mora samo su maleni dio onoga što kampovi danas nude. Ovo je naš izbor najboljih kampova s mobilnim kućicama na obali.

Kamp Valkanela, Vrsar

Vrsar je mirni ribarski gradić na istarskoj obali čiju ljepotu su prepoznali Histri i Liburni kada su došli na ova područja i ovdje se naselili. Kamp Valkanela smjestio se u mirnoj uvali s koje se pruža prekrasan pogled na obližnji Vrsar i okolne otoke. Ovaj kamp poznat je po tome što je jedan od rijetkih kampova u Hrvatskoj u kojem možete iznajmiti Premium mobilnu kućicu. Riječ je o mobilnim kućicama u koje stanu do četiri odrasle osobe i dvoje djece. Sastoji se od dviju spavaćih soba i dviju kupaonica s tušem.



Iako bi na prvu pomislili da je riječ o skučenom prostoru to zapravo nije tako. Unutar mobilne kućice nalazi se još i kuhinja i dnevni boravak, a vani je natkrivena terasa sa četiri sjedeća mjesta. Iako su sve kućice smještene ispod debelog hlada svejedno su opremljene vrhunskim klima uređajima, a svaka kućica ima i svoj pristup WiFi internetu. Unatoč tome što se kamp nalazi na samoj obali, izgrađeno je nekoliko bazena za potrebe gostiju koji se više vole kupati u plićaku.

Waterman Beach Village, Supetar na Braču

Ako ste ikada željeli istraživati ljepote otoka Brača onda je Supetar prava polazišna točka. Supetar je najveće naselje na otoku Braču a smjestio se na sjevernoj strani otoka u uvali sv. Petra po kojoj je i dobio ime. Ako ste ikada razmišljali o tome da se budite na moru ispod borove šume tek nekoliko metara od morske obale onda je Waterman Beach Village kamp pravo mjesto za vas. Toliko daleko od urbane sredine a opet toliko blizu, čini ga idealnim za sve koji žele svoj odmor provesti u miru kontemplirajući s prirodom i povremeno istražujući čari otoka na kojem se nalaze.



Kamp je opremljen s moderno dizajniranim mobilnim kućicama u koje se mogu smjestiti do 6 osoba. Kućice se sastoje od potpuno opremljene kuhinje, dviju spavaćih soba, dviju kupaonica i privatne terase sa stolom i stolicama. Sam kamp je jedan od bolje opremljenih na obali pa tako ima nekoliko vanjskih bazena, mini golf igralište, boće, vanjsko šah polje, dječje igralište i prostor za roštilj. Ako niste od kuhanja u sklopu kampa nalazi se i buffet restoran s ponudom domaće i internacionalne kuhinje.

Kamp Baško polje, Baška Voda

Na predivnoj Makarskoj rivijeri, poznatoj po zadivljujućim šljunčanim plažama i kristalno čistom moru, pod sjenom borova smjestio se kamp Baško polje. Ovaj kamp osmišljen je tako da se u potpunosti stapa sa prirodom koja ga okružuje. Stoljetna borova šuma prirodni je klima uređaj koji gostima kampa pruža ugodu u vrućim ljetnim mjesecima.



Sve mobilne kućice unutar kampa pomno su smješten tako da se nalaze u blizini mora i plaže, a savršene su za one koji žele kompletan doživljaj prirode ali se ne žele odreći komfornog smještaja. U kućicama se mogu smjestiti do 6 osoba, moderne su opremljene a sadrže sve što je potrebno za udoban i opuštajući odmor.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju