'Koliko nam treba mesa?' pitanje je koje se nebrojeno puta zapitao svaki organizator roštilja. Koliko će biti ljudi, koliko ih jede ćevape, a koliko vratinu, koliko treba kruha, a koliko povrća?

Ako volite roštiljati, ali ne volite računati – ne brinite! Portal Volim-meso.hr za svoje je čitatelje i dokazane ljubitelje roštilja pripremio interaktivan i jednostavan 'roštilj kalkulator'. Sve što vi trebate napraviti je unijeti broj muškaraca, žena i djece koji će biti na roštilju, označiti koje meso više preferiraju te dodati priloge.

Napredni algoritam u tren oka vam isporučiti listu za kupovinu. Na predloženoj listi koju možete pogledati na zaslonu, preuzeti u .pdf formatu ili isprintati, nalaze se najbolji Volim roštilj proizvodi iz PIK Vrbovca - ćevapi, pljeskavice, ražnjići, kobasice i mnogi drugi. Aplikacija će vas za svaki slučaj podsjetiti i na vrlo važnu stvar za svaki dobar roštilj – piće!

Roštilj kalkulator funkcionira na računalima, tabletima i mobilnim uređajima. Ako ste već u dućanu ili je došlo do promjene u zadnji čas, ne brinite, samo otvorite svoj mobilni uređaj, kliknite OVDJE i spremni ste.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju