1. Dalmatinska zagora

Putovanje Dalmatinskom zagorom putovanje je zbog kojeg želja za otkrivanjem nepoznate Hrvatske postaje još veća. Na ovoj ne tako popularnoj destinaciji osvojit će vas seoski način života, potpuni mir i zvjezdano nebo koje se ne može vidjeti niti s jedne druge popularne lokacije. Otvaranjem prozora kampera podno planine Promine, osim izvanredne prirode, osvojit će vas i intenzivni mediteranski mirisi koji se ne zaboravljaju tako lako.

Pogled s Promine Pogled s Promine (Foto: Punkufer)

25 kilometara dalje, vožnjom po neimenovanim cestama, stiže se do malog raja na zemlji – Roškog slapa. Oprezno vozite jer seoske ceste često prelazi stado ovaca. Spomenuti raj na zemlji, smješten u NP-u Krka, mjesto je na kojem se možete okupati u čistoj rijeci, odmarati i slušati zvuk slapova. Ogladnite li, na Roškom slapu možete pojesti domaći pršut i sir, a za nezaboravan doživljaj, vlasnik OPG-a svakom će gostu na gitari zasvirati poznate dalmatinske note. Noć u kamperu u ovom ambijentu može biti prava romantična avantura.

2. Otoci

Za mnoge je godišnji odmor na hrvatskim otocima iznimno skupa opcija, ali mogli biste se predomisliti kada bismo vam rekli da je više otoka moguće obići gotovo besplatno. Avanturu u kamperu možete osvojiti sudjelovanjem u Pan nagradnoj igri u kojoj je nagrada prvog kola kamper Hymer Ayers Rock.

Obilazak otoka s kamperom putovanje je u kojem vam vožnja cestama neće moći dosaditi jer ovaj road trip kombinira i prijevoz trajektima. Kao posljednju destinaciju ovog road tripa predlažemo Mljet, najveći otok dubrovačkog područja. Tamo doista možete odmoriti oči jer je Mljet poznat kao najzeleniji otok.

Mljet – najzeleniji otok u Hrvatskoj Mljet – najzeleniji otok u Hrvatskoj (Foto: Thinkstock)

3. Srce Istre

U srcu Istre možete uživati u romantičnim ambijentima srednjovjekovnih istarskih gradića. Putovanje kamperom cestama koje vijugaju između gradića smještenih na vrhovima brežuljaka prava je bajka.
Ovo su samo neki od gradića koje ćete najjednostavnije obići s putujućom kućom: Beram, Buje, Buzet, Dvigrad, Gračišće, Grožnjan, Hum, Labin, Motovun, Oprtalj, Pazin, Pićan, Sveti Lovreč Pazenatički, Vižinada, Vodnjan, Žminj.

Motovun, Istra Motovun, Istra (Foto: Thinkstock)

Kreni u roku odmah! Kako do besplatnog kampera

Obožavatelji piva sigurno će rado sudjelovati u Panovoj nagradnoj igri zbog koje se u sljedećih pet mjeseci mijenja klasično pakiranje staklene boce. No ne brinite se, i dalje ih je lako uočiti.

Svako promotivno pakiranje Pan Zlatnog i Pan Lager piva (radi se o staklenim povratnim bocama od 0,5 i 0,35 l) obilježeno je crvenom etiketom i ima crveni pull-off čep ispod kojeg se nalazi jedinstveni kod. Kod možete unijeti u Panovu aplikaciju (za android: Pan U Roku Odmah, za iOS: Pan U Roku Odmah) ili na web-stranicu www.urokuodmah.hr. Svakim unosom koda potrošač se kvalificira za osvajanje satne nagrade, ali i za osvajanje glavne nagrade tog kola.

Sudionici se nagrađuju svakih sat vremena, 24 sata na dan, sedam dana u tjednu i tako pet mjeseci. Ipak, treba reći da su atraktivne satne nagrade poput Smart TV-a, iPhona 8+, punih frižidera Pan piva, vaučera za putovanja i koncerte samo dio bogatog fonda od ukupno 3615 nagrada.

U svakom od triju kola nagradne igre potrošači Pana mogu osvojiti i izuzetne glavne nagrade: kamper Hymer Ayers Rock, vaučer za putovanje u vrijednosti 100.000 kuna i VW T Roc.


 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju